Hasslö vid havet

Kontakt / Bokning

husuthyrning hasslö karlskrona blekinge

Är Dianavägen 19 sommarhuset för dig? Mejla oss på camilla@kamomill.nu eller ring på 0709-303688 så kollar vi om skärgårdsstugan är ledig den period som du önskar!

STUGAN KOSTAR 7 000 kronor per vecka. I mån av bokningar går det att hyra stugan kortare perioder, då kostnaden är 1 200 kronor per dygn. El ingår. OBS. Avgift för städning tillkommer, se nedan. 

Bokningsvillkor: 70 procent av priset (fastställs av Dianavägen) betalas i samband med bokning och resten senast en månad före ankomst. Naturligtvis går det bra att betala den totala summan direkt. Vid delbetalning får ni en bekräftelse per mail på att vi mottagit den första delbetalningen och en fullständig kvittens när hela summan är betalad. Betalar ni allt i samband med bokning mejlar vi en kvittens så fort betalningen registrerats.
Bankgiro: 5313-2411

För betalning från bankkonto utomlands:
IBAN: SE78 8000 0816 9598 3303 8327
BIC: SWEDSESS

ACCESS TILL HUSET SAMT STÄDDEPOSITION

Gäster som hyr Dianavägen en vecka får tillgång till huset kl 14 lördagar och lämnar det i befintligt skick senast kl 10 lördagen därpå. I samband med ankomst lämnas 1 000 SEK i städdeposition och återfås efter utförd städinspektion kl 10 avresedagen. Önskar ni inte att städa tillfaller de 1 000 SEK Dianavägen. Hyr ni stugan en vecka och inte vill städa blir alltså kostnaden 8 000 kronor. Berätta vilket upplägg du vill ha när du bokar.

Rekommenderat antal gäster: Dianavägen är som bäst för ett sällskap med två vuxna och två till tre barn. Det funkar också fint med två par. Läs mer om antal bäddar under "Dianavägen 19". 

Under rubrikerna Utökad komfort erbjuder vi bäddade sängar när ni kommer. Kanske skönt att slippa packa ner och bara kunna lämna efter sig? Låter detta skönt? Läs mer nedan!

> Tillval / utökad komfort (PDF)

> Regler på Dianavägen (PDF)