Hasslö vid havet

Dianavägen 19

Dianavägen ligger på Hasslös västra sida nära Hallahamnen. Den löper från väst nära Tångenviken till öst och korsar däremellan Hallarnavägen. Huset ligger på härligt gångavstånd från sjön, sjöbodar och bryggor – en miljö som inte förändrats mycket det senaste seklet.

Dianavägen 19 är ett genuint skärgårdshus som renoverats under 2011-2012. Det består i en entrévåning samt en övervåning med mansardtak, vilket gör övervåningen rymlig med full ståhöjd överallt. Huset är cirka 70 kvadratmeter stort och består i kök, badrum och sovrum 1 på entréplan samt TV-rum och sovrum 2 på övervåningen.

På Dianavägen finner du ett helt nytt kök med spishäll, ugn, diskmaskin, micro, kyl och frys samt all utrustning du kan tänka dig för god funktion och komfort. Här finns ett matbord och fyra stolar samt en pall som kan ställas på kortsidan. Är man fler ställer man köksbordet på det andra hållet, lägger i en extraskiva och använder klappstolarna som finns i huset.

I badrummet som också är nybyggt finns WC, dusch, handfat samt tvättmaskin. I badrummet finns golvvärme.

Sovrummet på entréplan är litet med en dubbelsäng som mäter 1,60 meter + en garderob. Sovrummet på övervåningen som är spatiöst har en våningssäng med extra stor nedersäng (140 cm) samt en extrasäng som går att placera i sovrummet eller i TV-rummet. Det går således alldeles utmärkt att sova fyra personer på övervåningen, medan entrévåningen kan husera ett par. I det övre sovrummet finns också en läsfåtölj med pall samt en arbetsplats för två personer, perfekt att ställa eventuell bärbar dator på. Här finns också en dubbelgarderob samt en byrå.

I TV-rummet hittar du en bekväm soffa och litet bord, samt en väggmonterad TV med DVD. Här finns också bokhyllor med massor av litteratur, från deckare i pocketformat till faktaböcker med hårdrygg. Låna och läs gärna under vistelsen!

I anslutning till glasverandan breder en nybyggd, vidsträckt altan ut sig som gör det enkelt att tassa ut och njuta av morgonkaffet i härligt solläge. Sittgrupp med dynor som består av en fyra fåtöljer samt bord med parasoll samt grill gör platsen perfekt för alla måltider.

> Utrustningslista (PDF)

HÄR LIGGER DIANAVÄGEN 19

HÄR LIGGER HASSLÖ